Betonwerken

Wij leveren de volgende diensten.

Fundering, betonvloeren

Binnen de betonbouw hebben wij ons gespecialiseerd in fundering en betonvloeren, inclusief voorbereidend werk. Wij voeren het grondwerk (zoals graafwerk) uit, heien zo nodig de palen de grond in en stellen de bekisting voor de fundering, die vervolgens volgestort wordt met beton. Ook storten wij betonvloeren, eventueel na het aanbrengen van een goede fundering.


Vlinderen van betonvloeren

Betonvloeren worden tijdens het uitharden gevlinderd om de vloer egaal te maken, de toplaag te verdichten en de hechting te verbeteren. Dit is vakwerk! Kleine vloeren vlinderen we zelf, voor grote vloeren zetten we een vakspecialist in met het juiste materieel voor het grote werk.

Funderingstechniek in beperkte ruimtes

Moet er een fundering in de achtertuin of binnen komen, bv. voor een tuinhuis of nieuwe kelder, maar is er te weinig ruimte voor grote machines? Gelderblom Bouw legt op moeilijke plaatsen funderingen aan met een kleine machine. Wij werken met stalen buispalen, die in vrijwel elke (kleine) ruimte kunnen worden aangebracht. De buizen worden aan elkaar gelast en in de grond geheid tot op de gewenste diepte, waarna ze gevuld worden met beton.


Funderingsherstel en opvijzelen

Wij voeren het hei- en funderingswerk trillingsarm uit, met minimale overlast voor de buren. Ook voor funderingsherstel en het opvijzelen (rechtzetten) van uw pand zijn wij uw ervaren vakman.

Grondwerk

Gelderblom Bouw heeft veel ervaring met grondwerk. Wij richten ons vooral op het grondwerk dat bijkomstig is voor onze diensten: fundering en betonvloeren. We kunnen het graafwerk uitvoeren voor kelders en fundering, waarbij we ook de overtollige grond afvoeren. Zo nodig kunnen we ook grond opbrengen en de ondergrond egaliseren voor het storten van vloeren.